... se objavljajo sproti ...

8.4.2021 – POŽAR V STANOVANJSKI HIŠI

Ob 13.13 je v Vodicah pri Slivnici, občina Šentjur, zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Ogenj je pri tem poškodoval cev vodovodne napeljave, iztekla voda pa je delno pogasila požar. Posredovali so gasilci PGD Slivnica in PGD Šentjur, ki so zavarovali kraj dogodka, dokončno pogasili požar, iznesli na prosto ožgan inventar in pregledali prostore. (Vir: SPIN)

7.4.2021 – DIMNIŠKI POŽAR

Ob 22.03 so v Cerovcu, občina Šentjur, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Lastnik je pred prihodom gasilcev zaprl peč, gasilci PGD Lokarje in PGD Šentjur pa so preventivno opravili pregled s termovizijsko kamero. (Vir: SPIN)

1.4.2021 – GOZNI POŽAR NA RESEVNI

Ob 11:51 smo bili obveščeni o požaru v gozdu na Resevni. Sledila je izredno obsežna in težka intervencija, pri kateri so sodelovali še PGD Lokarje, Dramlje, Slivnica pri Celju, Kalobje in Ponikva, skupno pa je sodelovalo kar 61 gasilcev. Intervencijo smo po 8 urah uspešno zaključili.

31.3.2021 – POŽAR OSEBNEGA VOZILA

Ob 13:22 uri smo bili obveščeni o požaru vozila v Črnoliški ulici v Novi vasi. Pred prihodom na kraj dogodka so občani že omejili požar. V intervenciji so sodelovali še člani PGD Slivnica pri Celju.

5.3.2021 – POŽAR V NARAVI

Ob 12:37 smo bili obveščeni o nekontroliranem požaru trave. Izvozili smo z 3 vozili, po prihodu na kraj dogodka pa smo opazili, da se je ogenj že pričel širiti v bližnji gozd. Požar smo omejili in pogasili, intervencijo pa po dobri uri zaključili.